Unge idrettsutøvere 3

Vi har og har hatt mange gode unge idrettsutøvere her i landet. Med gode hjelpere til og utvikle disse ungdommene, og kunne motivere dem til å fortsette sine forskjellige idrettsgrener har jo hjulpet mange underveis.

Dette støtte apparatet som er ganske flinke til og fange opp talentene tidlig er jo en viktig del for utøverne for og kunne fortsette og klare seg i topp idretten.

Noen flere disse ungdommene kommer vi til og se litt nærmere på her.

Ingvild Meinseth

Ingvild Meinseth er en av disse, hun har satset på sprintløp og hekkeløp som sine grener.

Bare 15 år gammel vant hun 60 meteren i et sør Norskt mesterskap, det ble også et gull på henne i Gøteborg på samme distangse hvor hun satte ny personlig rekord på distansen. Samme året under ungdomsmesterskapet inne ble det igjen gull, da på 200 meter og en sølv på 4 x 200 meter stafetten  .

Under NM ute ble det en sølv på stafetten 4 x 100 meter. Det ble flere gode plasseringer på henne dette året som muligens bidro sterkt til at hun fortsatte sin satsing på friidretten.

Som avsluttning på denne sesongen tok hun gull i 100 meter og en bronse medalje i lengdehopp, ikke dårlig.

Karrieren året etter fortsatte i det samme sporet, igjen i det sør Norske mesterskapet vant hun gull både på 60 meteren og i lengdehopp.

Når så ungdoms mesterskapet innendørs i 2015 kom ble det nok en gang gull på 60 meter, gull på 200 meter og en sølv i lengdehopp. Så kom det en litt roligere periode for henne, med noen medaljer og en del fjerde og femteplasser før det var tid for Europeisk Ungdoms OL.

Her ble det en bronse medalje på 100 meter hvor hun satte ny Norsk alders rekord på distansen. På 4 x 100 meter stafetten fikk Norge gullmedaljen hvor hun løp sammen med I Eikeng, Tonje F Kristiansen og Live H Hilton. En god prestasjon av jentene.

Hun fulgt flott opp under Junior NM i friidrett samme året hvor hun så tok sølv i både 100 og 200 meters løpene.

Da ble hun tatt ut til og delta i Nordisk Junior Mesterskap i friidrett hvor hun tok en sølv på 100 meter og en bronse på 200 meter samt at hennes stafett lag tok gull medaljen.

Hun rakk også med gull på 100 meter, 80 meter hekk og i lengdehopp under Ungdoms mesterskapet før årets sesong var over. Et veldig bra år for henne dette.

Året 2016 begynte på samme måte som det forrige året avsluttet med medaljer, under Tyrvinglekene innendørs ble det igjen gull på 60 meter, gull i lengdesprang og i lengde uten tilløp. Ett veldig godt stevne for henne dette.

Under NM i friidrett innendør gikk det desverre ikke så bra for henne, det ble en sjette plass på 60 meter og en tiende plass i lengde hopp. Hadde nok en dårlig dag her vil jeg tru. Men hun avsluttet med en sølvmedalje i lengde uten tilløp så det ble nok en liten trøst for henne.

Det har jo blitt mange medaljer på henne i tiden hun ar vert aktiv idrettsutøver og vi får nok se mange flere i tiden som kommer.

Comments are closed.