Flere ungdoms landslag

Satsingen på de unge idrettsutøverne er en veldig viktig måte og få frem fremtidige stjerner på, Norge har holdt på lenge med å tilrettelegge for de unge håpefulle utøverne. Norges idrettsforbund har mange forskjellige grupper innad som tar seg av talentene våre og ser til at de får den oppfølging og trening som skal til, for at de så skal kunne utvikle seg til topp idretts utøvere.

Ungdomslandslag i fotball

Ungdomslandslag i fotball

Vi har i dag åtte ungdoms landslag for gutter og det samme for jenter innen fotballen. De representerer Norge på sin beste måte og utvikles til og møte de store lagene når de så havner på senior landslagene. Jenter U 16 viser god form ute på kamper, de som har spilt flest kamper innen denne gruppen er Trine H Setsaas og Maren S Knudsen som begge har nitten kamper bak seg. Så kommer Olaug Tvedten med 18. Toppskårerne er Heidi Pedersen med 14 mål, Kristin B Bjerke og Marie D Markussen begge med 12 mål. De spilte hele 16 kamper i fjor, her vant de hele ti av dem, tre ble uavgjort og tre kamper i tap.  Godt gjort av jentene dette. Jenter U 17 spilte bare syv landskamper i fjor, de vant fire av dem og tapte tre av dem. Bra gjort dette også. Toppskårerne er Elise I Stenvik, Jenny K R Olsen og Sophie R Haug med alle syv mål hver. De fleste kampene har Frida L Maanum spilt, 24 kamper så langt. På andreplassen ligger Vilde G Birkeli men 20 etterfulgt av Julie S Adersø og Emilie Nautnes med begge 19 kamper.

Gutter

Gutter

Gutter U 17 har spilt 13 kamper i fjor, her vant de syv av dem. De spilte uavgjort i tre kamper og tapte da i tre kamper. Ett bra resultat av de unge guttene dette. Toppskårerne her er Morten Brandsdal og Kjetil Andre Rekdal med begge åtte mål mens tredjeplassen har Håkon H Lorentzen med syv mål. Marius C Høibråten topper listen over de som har spilt flest kamper, 15 har det blitt. De fire som ligger på andre plassen er AminM Nouri, Harmeet Shing, Martin Lundal og Lars Granås. Gode resultater også for disse gutta i fjor.Gutter U 18 har gjort unna 13 kamper i fjor, her vant de seks av dem, tre ble uavgjort og fire ble da tap. Godt resultat også her. Toppskårerne i denne gruppa er Veton Berisha og Runar Espejord med begge åtte mål med Bård Finne rett bak med sine syv mål. Bård Finne ligger også på toppen av listen med flest kamper i gruppen, hele 20 har det blitt. Tor A S Aasheim ligger på andre med 16 kamper.Gutter U 19 spilte åtte landskamper i fjor, her vant de fire mens en ble uavgjort og tre ble da tap. Godt resultat allikevel.Toppskårerne i denne gruppen er Sven Otto Birkeland med 12 mål, andreplassen er det Nils Ove Hellevik og Glenn N K Roberts som har med syv mål hver.Lars Hjort topper listen over mest spilte kamper med 21 foran Åge Risanger som har 19 kamper.

 

Comments are closed.